Sumar

Scoala ezoterica atlantica egipteana
( Profesoara Ida Di Donato )

SCOALA EGIPTEANA
( profesoara Ida di Donato )

C Ă R Ț I:
HINDU TRADITION
STIGMATIZAT GIORGIO BONGIOVANNI
OZN: ADEVAR ETERN
Marturii si contacte directe cu nave si
fratii cosmici  
CERCURI IN LANUL DE GRAU

1968 - Walter Rizzi întâlnite extraterestri

A fost iulie, în apropiere de di Passo Gardena (Bolzano Italia). Ea a fost de aproximativ 24 am fost in masina, vremea a fost rea si ceata groasa anulati complet vizibilitatea, am decis sa opreasca, am fost obosit si a adormit dupa aproximativ o acum m-am trezit cu un început, mirosea a aerului de ardere, din masina pentru a verifica, dar totul a fost aplicat, pe o distanta scurta pe un gazon aproximativ 400 de metri am vazut o lumina mare, chiar în afara o banca de ceata, am vazut un obiect în forma de mare ca un disc de odihna pe trei picioare, cu o cupola transparenta în partea de sus, m-am dus si a avut un diametru de aproximativ 80 m.

A ajuns la aproximativ cincizeci de metri distanta-am vazut pe partea dreapta a discului un robot cu trei picioare si patru brate, lumina alba, dar nu a fost puternic deranjat. Un contor jumatate din discul a fost ca un zid transparenta, care mi-a împiedicat de la a continua. Dintr-o data m-am simtit blocat, si dintr-o data a deschis un centru de UF trapdoor, care a venit dintr-un portocaliu deschis cu mov scoate în evidenta faptul ca a venit la podea.La centrul de aceasta lumina a venit o fiinta cu un costum de argint si o capota transparenta care invaluit cap ..
Fiind apropiat de mine si de a debloca, si, în mintea mea am formulat întrebari care el a fost, ceea ce el a fost de a face acolo, si, în curând am avut raspunsuri. Comunica prin telepatie. El a raspuns ca el a venit de la o alta galaxie si a refuzat sa ia probe de sol, vegetatie si minerale. El mi-a spus ca planeta lor este de zece ori mai mare decât a noastra si ca a avut numai doua. Ei hranite în principal cu plante.
Ea a spus ca legea cosmice interzice orice interferenta pe orice planeta, manusi si se refera la dezvoltarea tehnica în viitorul apropiat, planeta Pamant va fi în proces de adaptare, schimbare si o catastrofa 's 80% 's configuratia actuala a planetei noastre, cu rezultatul ca doar o mica parte din fiintele vii vor fi salvate, ei pot trai doar pe o fâsie îngusta de pamânt de pe planeta.
El a avut o amenajare costum fara centuri, capul a fost mult mai mare decât noastra cea mai mare parte din partea de sus, ochii ei erau mari si oblice, nasul si urechile au fost foarte mici, de arme mai mult decât a noastra, trunchiate parul de culoare maro, piele verde de maslin, clare si neted ca de cauciuc, a fost de aproximativ trei metri înaltime si saizeci.

 

Discul semana cu o singura bucata, fara sudura sau buloane, si a explicat ca el sa mutat valorificarea energiei solare si a sistemelor de câmpuri magnetice de planete. Calatorind prin hiperspatiu mutat rapid oriunde. Când era lumina grea a disparut, si o forta invizibila împins Me Away, a ridicat mana in semn de salut din greu condus în mare viteza Mai târziu, m-am dus înapoi acolo pentru a fotografia marcile lasata de cel putin trei picioarele pe pamant, dar surpriza a fost ca, în acest cerc de aproximativ doi metri, pe care a fost proiectat ca lumina ciudat ca stralucea pe teren greu, iarba a fost deveni de trei ori mai mare decât a solului din iarba din apropiere.

Sper ca, în curând, oamenii ar trebui sa fie convins ca ceea ce suntem mici si nenorocit, în vederea universului, si ca exista infinite creaturi minunate care traiesc în planetele din univers "în armonie cu Dumnezeu si Tata al tuturor." Walter Rizzi.

Povestea de întâlnire si conversatie cu un Rizzi extraterestre a scazut de la o farfurie zburatoare, care a avut loc la Passo di Gardena în 1968 si el a spus pentru prima data în zece ani mai târziu, a avut un mare raspândit în special în tarile de limba germana, pentru ca omul a fost de multe ori invitat la curs si a publicat chiar o carte în Germania.
Sursa (1978) "RADIO N0RD" din Bolzano si în RAI UNO