Sumar

Scoala ezoterica atlantica egipteana
( Profesoara Ida Di Donato )

SCOALA EGIPTEANA
( profesoara Ida di Donato )

C Ă R Ț I:
HINDU TRADITION
STIGMATIZAT GIORGIO BONGIOVANNI
OZN: ADEVAR ETERN
Marturii si contacte directe cu nave si
fratii cosmici  
CERCURI IN LANUL DE GRAU

Inceputul Traditiei Atlantica Egipteana


Cheia invatarii acelei traditii consta in deschiderea inimii.Dragostea, cauza eterna, este esenta acestei manifestari.Prin caderea mentalitatii inferioare, ego, personalitatea, gandirea si simtirea, a inceput sa descopere experimentand realitatea inainte neavand acces.

Inceputul mortii e nasterea constiintei in eterna ei cosmica de reincarnare.Acest pasaj motiveaza deschiderea si viziunea aurei sale, din viata precedentan si a facultatii de a intra in contact cu fratii din alta lume ce se manifesta ca un glob cu un profil luminos de culori variate. Invatarea telepatiei si a psihometriei dezvolta in elev darul de a intrevedea.Prin tehnicile de vindecare se transmit capacitatea de a utiliza pozitia mainilor, a pendulei deasupra chakra, de a intrevedea in crismale pentru a diagnostica bolile si cauza provenientei lor. Se experimenteaza chiar si posibilitatea concreta de a efectua diagnosticarea de la distanta. Iesirea din corpul constient e o experienta posibila pentru cine este gata de a experimenta acest pasaj al planului fizic senzitiv a acelor astre din lumi superiore.


S E M I N A R

Seminarul e bazat in principal pe pratica;argumentele descrise inainte vin in realitate experimentate.

Prima zi – primul nivel:
Deschiderea celui de-al treilea ochi sau intrevederea, vederea aurei, sapte culori, vederea de dubla experienta a vietii precedente, contactul cu fratii cosmici.Disparitia corpului fizic in pregatirea iesirii astrale.

Ziua a doua – nivelul al doilea:
Exercitiul de intravedere, psicometria, telepatia, sunt stari ale sufletuluisi camauri energetice pe planuri substiri pentru interactiune reciproca.Campurile armonice si disarmonice, utilizarea pendulului de quarz pentru verificarea campurilo energetice de cristale, ale plantelor ambientale.

A treia zi – nivelul al treilea:
Intrevederea pentru diagnosticare si pentru sfarsitul bolii, tehnicile de rezonanta, pendulul Chakra, pranoterapia.Cristalele de quarz din corpurile fizioce sunt aspra celor ce lucreaza cu ele.

Patra zi - al patrulea nivel:
Livelul diagnostice si vindecare la distantà proectione zodiacale Argumentele citate sunt doar indicatii partiale din ceea ce se experimenteaza.

FOARTE IMPORTANT

Pentru a participa la seminar trebuiesc folosite urmatoarele: perna confortabila ; b) o targa acoperita pentru a se intinde pe pamant; c) pedul de quarz; d) blocnotes si pix; e) zece obiecte mici folosite de mult timp. Seminarul vine dobicei anticipat de la conferita introductiva( cu o zi inainte); insfarsit este posibil de punere de acord intalniri pentru sedinte personale. Pentru alte informatii.

 

deca vrei sa organizezi cursi contactami
Ida Di Donato

tel.+39 349 39 68 862