Sumar

Scoala ezoterica atlantica egipteana
( Profesoara Ida Di Donato )

SCOALA EGIPTEANA
( profesoara Ida di Donato )

C Ă R Ț I:
HINDU TRADITION
STIGMATIZAT GIORGIO BONGIOVANNI
OZN: ADEVAR ETERN
Marturii si contacte directe cu nave si
fratii cosmici  
CERCURI IN LANUL DE GRAU

Interviu cu Ida Di Donato
( ed. Paul Buttiglieri )

 

Ida Di Donato, un canal între lumile vizibile si invizibile (frati din alte lumi), care serveste vietile multor egipteano-traditie Atlantean de initiere. La Craciun 1988, spune Ida Di Donato, am descoperit a fi un canal. Am venit la un punct în viata mea, spune Ida, în cazul în care acestia doresc sa le ofere viata mea, dar de a ajuta, dar nu pretind sa înteleaga cum sa o puna în aplicare. Am cautat întotdeauna lui Dumnezeu, cine sunt, de unde vin. Înainte de Dumnezeu, am încercat rationament si, bineînteles, fara succes, apoi în final, am gasit o modalitate. A fost prima data când, în Ajunul Craciunului, am dormit in casa mea în pace. Atunci, am avut 33 ani, am fost divortat si a trait în Roma cu fiica mea de 9 ani. Ciudat ea nu a fost acolo în acea zi pentru ca a fost bunicii lor. În timp ce am dormit, spune Ida Di Donato, m-am trezit cu un început si cu ochii deschisi am vazut ca luminile casa a iesit si a aprins ca daca cineva a fost jucat cu comutator. Când m-am pus picioarele pe pamânt în timp ce luminile s-au transformat pe de televiziune, care a fost oprit, se aprinde si se stinge în mod independent. Intrigat si speriat m-am asezat uitam la televizor.

Dintr-o data a început un film pe Egipt a Faraonii de la început. Asa cum am vazut filmul, sala a fost scaldata într-o lumina purpurie, cu flash-uri de culoare albastru deschis violet care se conecteaza toate obiectele din camera. Dintr-o data m-am simtit eliberat de la canapea la un metru deasupra podelei si aceasta forta moale si sugestive fara presiune, apoi le-a pus jos. În acel moment, l-am vazut de desen pe podea Steaua lui David. Pe de triunghi alb (negru, altele a fost dezactivata) a aparut aprins lumanari de culoare alba (pe trei puncte). Aceasta forta continua Ida Di Donato, mi-a luat în interiorul triunghiului alb si mi-a facut îngenunchea în jos cu palmele pe podea. Dupa scurt timp, el a ridicat în sus si am auzit într-o fractiune de secunda, o energie care a trecut prin mine din cap pâna-n picioare. Înaltime a inimii era în expansiune pe partile laterale, dându-mi impresia de aripi având. M-am simtit plutind în univers, ca un sarpe.

În timp ce acest lucru a fost merge, am strigat, am strigat în teroare. Apoi, pe dreptul meu parea sa fie un metru înaltime, îmbracati ca egipteana veche. Capul lui a continuat sa schimbe, în principal la lipirea hawkish, apoi umane si de câine. A fost de piele maro-roscat si purta o fusta de culoare alba, care a ajuns mai jos de genunchi. Ea a avut de bijuterii gravate cu simboluri ale cunoasterii divine. În spatele lui, pe perete, a aparut entitati de pe alte planete care au fost prezente la acest tip de ritual.

În cele din urma de energie a parasit mine si, sta la birou, brusc tuturor orificiilor mea si priza de apa. Apoi, o voce interioara, armonioase, nici barbat nici femeie, mi-a spus sa scriu, pentru ca de locuri de munca nu am fost interzis. Mâna mea, a devenit lumina violet, a scris în mod automat. Masura în care, de la Atlantis în Egipt, a fost îndumnezeita de numele Horus soim. În timpul noptii cu el la partea mea, sub forma de uliul rosu, am vazut ca o preoteasa reîncarnati din Atlantida si Egipt. A doua zi dimineata m-am trezit cu cântecele de egiptenii antici în cap. În Roma, o voce ma întrebat daca vreau sa aduca greutatea altora.

Si aparatul de fotografiat s-a oprit...

Nu e în fiecare zi pentru un interviu cu oameni ca Ida Donato, un Salerno plin de viata, scurt si plin de energie. Nascut Mai 2, 1955, sa casatorit la vârsta de 21, separate si divortat, si a avut o fiica, în 24 de ani. Ida detine seminarii pe experientiale: Traditie si egiptene Initierea Atlantidei Cosmic fratiilor. M-am dus pentru un interviu cu ea în Umbria, în comunitatea lui într-o ferma tipic. Lucrucurios este ca, în timpul interviului de la un punct am pornit aparatul foto am avut adus cu mine, dar nu am putut concentra, ceva ce nu sa întâmplat înainte. Apoi, Ida ma întrebat daca el a putut vorbi si au avut permisiunea, el a vorbit pentru circa 10 minute, atât de bine rhymed si un italian arhaic, dar usor de înteles. Prin intermediul ei pe cineva care a exprimat el însusi ca un preot egiptene Atlandideo care a sustinut ca si eu a fost o veche Atlantean egiptean preot si spun lucruri pe care nu a putut Ida stiu. La sfârsitul acestui fenomen ciudat ca mi-a lasat fara cuvinte, aparat de fotografiat a început sa functioneze.