Sumar

Scoala ezoterica atlantica egipteana
( Profesoara Ida Di Donato )

SCOALA EGIPTEANA
( profesoara Ida di Donato )

C Ă R Ț I:
HINDU TRADITION
STIGMATIZAT GIORGIO BONGIOVANNI
OZN: ADEVAR ETERN
Marturii si contacte directe cu nave si
fratii cosmici  
CERCURI IN LANUL DE GRAU

Rezumati, ziarul "La Sicilia" on October 23, 1958;
titlu si subtitlu din 4 coloane

 

E "Un alt eveniment extraordinar care nu are nici o explicatie. Jurul New York, sapte barbati cu pielea verde. Treble, agil, foarte similare, cu o fata inteligenta si pupa, îmbracat în haine ciudat, nu a cei care au raspuns la întrebare si apoi le-a disparut în directii diferite. "Textul este narata putin de sapte indivizi a aparut într-o centrala din New York, vazut dintr-o multime de cetateni."Altii, zvelte, cu fata inteligente, care poarta pantaloni lungi aderente a unui sacou, larg, lung, fara a buttoning, cu mâneci scurte, în antebrat mijlocul anului, au descoperit doua mansete de mare si un întuneric de diamant deschis pe piept care a accentuat cifrele de culoare alba de neînteles, au purtat un refuz coif rigid si turtit.

Aceasta rochie ar fi suficient pentru a atrage curiozitatea de trecatori. Dar acolo a fost de culori, verde, puternica si stralucitoare, pe care le-a facut fenomenal. Si nu mai putin fenomenala a fost similitudine lor. Oamenii se uita la ei si, cerându-le întrebari, dar fiinte ciudate a reusit înca sa faca drumul lor off cu grandoarea lor pupa mers el'imperturbabile. Curioasa aprige le sprijini în orientarea întrebari si apoi a încercat sa împiedice si profite de ele. Dar cele sapte efectuat o diversiune si de a evita curios. Apoi au auzit fluierul de sirena de politie. În acel moment, sapte oameni au luat directii diferite si, în timp ce nu ruleaza, au reusit sa-si piarda urmele lor. Cine erau?

Rezumat al articol pe care, probabil, alte ziare nu a îndraznit sa publice, dar vestea a fost adevarat. Apoi am fost confirmata de informatiile primite de la Statele Unite. O data, din nou, el a reusit sa ascunda o realitate faptul ca opinia mondiala importanta similare! Desigur, au aratat "dorit", în aceasta perioada este deosebit de periculoase: atât ca urmare a testelor nucleare în stratosfera ( "Argus"). atât pentru situatia din Orientul Îndepartat care a început sa arda în lume. Într-adevar, spre sfârsitul septembrie, presa a început sa vorbeasca despre farfurii zburatoare ...