Sumar

Scoala ezoterica atlantica egipteana
( Profesoara Ida Di Donato )

SCOALA EGIPTEANA
( profesoara Ida di Donato )

C Ă R Ț I:
HINDU TRADITION
STIGMATIZAT GIORGIO BONGIOVANNI
OZN: ADEVAR ETERN
Marturii si contacte directe cu nave si
fratii cosmici  
CERCURI IN LANUL DE GRAU

Papirusul lui Tulli

 

 

Obiectele zburatoare vazute de Faraonul Thuthmosis III
( un articol scris de profesorul Solas Boncompagni )


In anul 1934, papirusul egiptean, avand denumirea de "Papiro Tulli ",a fost gasit de fratii Tulii, profesorul Alberto Tulli ( devenind director al Pontificiului Muzeul Egiptean din Vatican) si monseniorul Augusto Tulli.Papirul nu a putut fi cumparat pentru ca avea un pret mare, dar profesorul Tulli a copiat textul ce a fost apoi transcris din heratica in heroglifica, cu ajutorul directorului de la Muzeul din Cairo, abatele E.Drioton. Papirusul aminteste de o serie de obiecte misteriose reperate pe cer.Protagonistul povestirii Faraonul Thuthmosis III (1504-1450, circa a. c.) si nenumaratele sale povestiri.Papirul prezenta stersaturi chiar si in documentul original, in puncte importante ale textului, stersaturile pareau a fi facute ca si cum sa evite incidentul, pentru a nu fi inteles.

Profesorul Solas Boncompagni, studiind clipeologia,in anul 1963, avea cunostinta de existenta papirusului, a carui traducere afost pubblicata pentru prima data in 1956, in revista ufologia engleza "Flying Saucers Uncensored",iar apoi in revista "The Doubt",deasemenea engleza.Profesorul Solas Boncompagni comunica informatile sale in periodicul "Settimana Incom" care publica scrisoarea sa. Revista "Clypeus", publica in ianuarie 1964, traducerea in italiana al textului hieroglific. Traducerea a fost completata cu note esplicative.

 

 

TRADUCEREA IN ITALIANA AL TEXTULUI HIEROGLIFIC

"... Douazeci zile doilea din a treia luna de iarna, ceasul al saselea din ziua 1 carturarii, arhivisti si analele Casei de Viata a observat un cerc de foc 2 ... 3 Din gura a emis o respiratie pestilential, 4, dar nu a avut nici cap "", 5 trupul Sau masurata un stâlp pentru un stâlp 6 si a fost tacut. 7 si inimile carturarilor, arhivisti 8 au fost toate îngroziti si confuze si au aruncat-se în praf cu burta lui pe teren .... (lipsa), apoi au raportat-l la Faraon. Majestatea Sa a ordonat ... (lipsa) 9 a fost examinat ... (lipsa) si el a meditat asupra a ceea ce sa întâmplat, si care a fost înregistrata pe foaie de papirus al Casei de viata. 10 Acum, dupa ce a petrecut câteva zile aici, este ca aceste lucruri au devenit mai numeroase în cer peste Egipt. 11 splendoarea lor a depasit ca de doar 12 si au venit si au plecat în mod liber la cele patru colturi ale cerului ... (GAP). Ridicat în cer de mai sus 13 si 14 a fost statia de la care a venit si a plecat, aceste cercuri de foc. 15 armata lui Faraon, se uita la lungime, cu un rege 16 Acest lucru sa întâmplat dupa cina 17 din aceste inele de foc, apoi a urcat mai mult decât oricând, ridicat în cer si sa îndreptat spre Sud 18 pesti si pasari, apoi a cazut din cer. 19 Grand fenomen ca niciodata în memoria de viata a fost observata în acest teren ... (GAP) 20 si Faraon însusi efectuate tamâie pentru a recupera în pace cu Pamantul 21 ... (GAP) GAP) 22 si ceea ce sa întâmplat cu Faraon le-a ordonat sa scrie si sa o stocati în Analele al Casei de Viata, care a fost pentru totdeauna aminte de posteritate ... "

 

 

 

Note explicative:

Nu se poate defini cu exactitate luni, iar acum, pentru ca nu stim înca o data exacta de egiptenii antici. Deci, el a avut un cerc de halou care sa mutat? Pauza a fost dat de directie în spatiu si, probabil, alte detalii importante. Bocca fata sau spate? definitie sugereaza în fata, s-ar putea gândi la o masina de curse. respiratia în schimb da ideea de propulsie. Pestifero? Poate ca nu este o traducere exacta a papirus sau istoricul a folosit necorespunzator într-un sens peiorativ. "Cap" nu corespunde cu o traducere exacta a hieroglifelor se poate concluziona din faptul ca traducerea da termen în ghilimele. Dar capul este sediul de comanda, si nu a fost vizibil la cabina de pilotaj pe de alta parte acestia, de asemenea, sa fie prezentat, acestea ar trebui sa recunoastem. Prin urmare, sa circulara si masoara aproximativ cincizeci de metri. Ploaie de mult încât sustine teza ca clipeologica.

Din aceasta:Probabil sa întrebe daca evenimente similare au fost înregistrate anterior în foaie de papirus al Casei de viata. Nota modul în care lacunele sunt, în traducerea de papirus, doar în cazul în care, probabil, mai interesant pentru noi si pentru posteritate-spune-cheie pentru istorice importante si chiar si deduceri stiintifice. Termenul de "lucru", a fost, de asemenea, utilizat recent pentru a descrie farfuriile zburatoare, care au forme diferite si cea mai mare parte inefabil. este un termen atât de universal acceptata ca o definitie logic faptul ca omul de toate varstele au dat la OZN-uri. Acest lucru trebuie sa fi parut neobisnuite, si luminozitatea lor, mai ales pe timp de noapte, este de a tine cont de faptul ca, pe timp de zi, apoi au ajuns în fata acelasi soare, au fost schimbate în acelasi soare. Este evident ca diferenta ar putea indica informatii importante despre directia si viteza de OZN-uri, dar chiar ca "în cele patru colturi", spune totul de la distanta de origine a acestor organisme ceresti, pentru care nu a existat nici un orizont limita. Descriere clara a nava-mama-nava cosmica. O alta definitie logica si clara a navelor spatiale OZN recunoastere. Deci, a fost aproape în stationare.

Viziune de noapte.Fenomen complex, ne aminteste de cazuri de acum clasice. Normal de admisie în aceste evenimente. Pauza nu exclude ..., cu exceptia, cu referinte importante înainte de aceasta data si de o mare importanta istorica. Teren destinat altarul sacru la zeul egiptean soarelui, Amon-Ra, având în vedere ca Egiptenii sustin ca aceasta este o emanatie a evenimentelor de energie dorit de faptul ca acelasi Dumnezeu, ca un semn de furie fata de barbati. Au un decalaj în cazul în care este putin probabil ca statele ceva care plasate în strânsa legatura originea de la distanta a cultului solar cu aceste observarea.