S i s ä l t ö

Atlantis - Egyptiläinen Esoteerinen Koulu
( Opettaja Ida Di Donato )

EGYPTIN KOULU
( Opettaja Ida Di Donato )

K I R J A T:
HINDU TRADITION
LEIMAUTUMINEN GIORGIO BONGIOVANNI
UFO: ETERNAL TOTUUS
Mielipiteitä yhteyttä avaruusalusten ja
kosmisten veljien  
VILJAPELTOKUVIOT

 

Atlantis – egyptiläinen ja kosmisten veljien vihkimys perinne


Tämän perinteen opetuksen avain on sydämen avautumisessa. Rakkaus, ikuinen syy, on olemassaolon ydin. Alemman mentaalisen, egon, persoonallisuuden, järjen ja aistien voittamisen kautta vihitty pääsee kokemaan todellisuuksia joihin hänellä ei aiemmin ollut pääsyä.

Vihkimyskuolema on tietoisuuden synty ikuisessa kosmisuudessaan jälleensyntyneelle. Tämä askel motivoi seitsemän auran, edellisten elämien aukeamisen ja näkemisen, kyvyn päästä kosketuksiin kosmisten veljien kanssa, jotka ilmenevät palloina tai valoisina eri värisinä hahmoina. Telepatian ja psykometrian opetus kehittää oppilaassa näkemisen lahjan. Parantamistekniikoissa annetaan käsien asennot, heilurit chakrojen päällä, kristallit ja näkeminen jotta voidaan diagnostisoida sairauksia ja välittää energioita. Voi oppia työskentelemään välimatkan päästä käyttämällä valokuvaa tai autettavan ihmisen nimeä. Tietoinen ruumiistapoistuminen on mahdollinen kokemus niille jotka ovat valmiit siirtymään fyysisestä astraalitasolle.

Opetuksen tarkoitus ei ole paranormaalien ilmiöiden oppiminen, mikä on normaalia heille joilla jo on tämä lahja, vaan yritys herättää jokaisessa oppilaassa tietoisuus omasta kosmisesta syntyperästään universaalissa veljeydessä ja yhteydessä. Tietoisina jumalaisesta rakkauden alkuperästään, olennot realisoivat oman jälleensyntymistensä lopun rakkaudessa ja palveluksessa, ei ainoastaan omia veljiänsä ja siskojansa, vaan koko luomakuntaa kohtaan. 

Ja näin, rakkauden, Jumalan

nimeen, arkipäivä muuttuu vihdoin yhteyden lähteeksi, rauhaksi ja veljeydeksi sille joka elää tällä planeetalla.

Kursseilla joiden

teemana on Atlantis –egyptiläine ja kosmisten veljien vihkimysperinne, yleisöä kutsutaan kokemaan suoraan kontakti muiden maailmojen veljien kanssa Ida Di Donaton kautta.

Viiden seminaarin tapaamiset, joissa opitaan seuraavat tekniikat: Viiden seminaarin tapaamiset, joissa opitaan seuraavat tekniikat:

1. taso/päivä/ilta - Avaus ja aurojen lukeminen; edellisten elämien näkeminen

2. taso/päivä/ilta - Psykometria ja telepatia

3. taso/päivä/ilta - Diagnoosi ja parantaminen: näkeminen, heiluri, pranoterapia ja kristalliterapia, pyramidi

4. taso/päivä/ilta - Kaukodiagnoosi ja -parantaminen; astraaliprojektio kiinnostuneille myös:

5. taso/päivä/ilta - Kehittyneet tarokit -Järjestetään kysynnän mukaan.


Tämä on kutsu sinulle, joka tunnet vetoa ylläolevaan. Atlantis-egyptiläisen esoteerisen vihkimyskoulun suosio tuo Idan Suomeen jälleen syksyllä, lokakuussa 2007. Jos sinulla on tuttavapiirissäsi, tai luulet voivasi kerätä, noin 10-20 henkeä, joita luulet kiinnostavan muinaiset opetukset, heitämme pallon sinulle, missä tahansa oletkin.

Anna Koivistolta saat kaksipuolisen A4 -arkin pdf -muodossa, jota voit levittää sähköpostitse tms. Yhteyshenkilö-kääntäjä saa kurssin ilmaiseksi. Ida puhuu englantia. Kurssi on ennenkaikkea käytännön harjoittelua, joten filosofian luentoja ei ole luvassa.

Idalle pitäisi myös järjestää maksuton yöpymismahdollisuus (esim. jonkun kurssilaisen kotona) Hinta 290,00-300,00€ +mahdolliset tilavuokrat, ruokailu, jne.

Kurssin toteutumiseksi tarvitaan siis n.10-20 ilmoittautunutta. Sen voi toteuttaa kahtena viikonloppuna (la-su 9.00-20.00) tai viikolla (max 10 henkeä, 4 iltaa 16.00-23.00). 

Tilan tulee olla valkoinen, tyhjä -varsinkin ensimmäisenä päivänä. Normaalin kodin muuttaminen "temppeliksi" hoituu valkoisten seinien puutteessa puhtailla valkoisilla lakanoilla ja kuvien ja huonekalujen siirtämisellä.

Mukaan makuualusta, huopa, mukavat ja lämpimät vaatteet, 3 pientä, tuttua esinettä, käyttämäsi lääkkeet/lisäravinteet, kaikenlaiset kotoa löytyvät hoitokivet, raakavuorikristalliheiluri (joita voi ostaa myös Idalta 10,00 €). "Alan" kokemusta ei tarvita.

Kurssi on käytävä alusta alkaen, ts. hyppääminen suoraan 3. tasolle ym. on mahdotonta.

- 2008 -

11.-12.6 Espoo/Vantaa Tarot -kortit 16.00 - 21.00 Riitta Viljamaa 045 1113565 riitta.viljamaa@gmail.com

14.-15.6 Turku/Mietoinen Anja Viljanen 0500 877884 leinakkala@dnainternet.net 

JUHANNUS: 28.-29.6 Turku/Mietoinen//2

30.6.-1.7. Turku/Mietoinen Tarot -kortit 16.00 - 21.00 Anja Viljanen 0500 877884 leinakkala@dnainternet.net

3.-6.7. ULTRA -PÄIVÄT Kuortane

26.7. Mikkeli Tarot -kortit 8.30 -21.00 Pirjo Repo 0400 503040 pirjo.repo@wulff.fi

27.7. Savonlinna Tarot -kortit 8.30 -21.00 ReijaTurunen 050 3526647 reija.turunen(ÄT)lusto.fi

( Englanniksi, italiaksi, ranskaksi ja espanjaksi )

Opettaja Ida Di Donato

tel.+39 349 39 68 862

 - Diagnoosi asento -