S i s ä l t ö

Atlantis - Egyptiläinen Esoteerinen Koulu
( Opettaja Ida Di Donato )

EGYPTIN KOULU
( Opettaja Ida Di Donato )

K I R J A T:
HINDU TRADITION
LEIMAUTUMINEN GIORGIO BONGIOVANNI
UFO: ETERNAL TOTUUS
Mielipiteitä yhteyttä avaruusalusten ja
kosmisten veljien  
VILJAPELTOKUVIOT

 

Tulli Papyrus

 

 

Faarao Thutmos III:n näkemät lentävät objektit.


Vuonna 1934 kaksi veljestä, professori Alberto Tulli (Vatikaanin egyptiläisen museon sen aikainen johtaja) ja Monsignor Augusto Tulli löysivät egyptiläisestä antiikkikaupasta papyruksen, joka sai nimekseen Tulli papyrus.Papyrusta ei voinut ostaa sen kalliin hinnan takia, mutta professori Tulli kopioi tekstin, jonka sittemmin käänsi hieraattisista kirjoituksesta hieroglyfeiksi Kairon museon johtajan, Abbot E. Driotonin avustuksella.Papyruksessa kerrotaan sarjasta mystisten esineiden havaintoja taivaalla, niinkuin faarao Thutmosis ja lukuisat hänen alaisensa ne näkivät.Papyruksesta puuttui useita kohtia, niinkuin alkuperäisestäkin, tekstin keskeisistä osista. Poistot vaikuttivat tahallisilta, ikäänkuin yrityksiltä tehdä tapahtuneesta käsittämätömän.

 

 

"....talven kolmannen kuukauden 23:na päivänä, sen kuudentena tuntina, Elämän Talon kirjurit, arkistonhoitajat ja historijoitsijat näkivät tulirenkaan... sen suusta tuli kuvottava haju, mutta sillä ei ollut päätä. Sen mittasuhde oli. ?syliä kertaa ?syliä (se oli pyoreä ja noin 50m:n mittainen) ja se oli hiljainen. Kauhuissaan ja hämmentyneinä kirjurit ja arkistonhoitajat heittäytyivät vatsalleen maahan ..jonka jälkeen raportoivat uutisen faaraolle. Hänen majesteettinsa määräsi.. se tutkittiin.. ja hän meditoi tapahtunutta, jotta se merkittäisiin Elämän Taon kääröihin. Nyt, kun muutamia päiviä on kulunut, nämä ilmiöt tulivat yhä lukuisammiksi Egyptin taivaalla. Niiden loisto ylitti auringon paisteen, ja ne tulivat ja menivät vapaasti taivaan neljään kulmaan.. Nämä tulirenkaat tulivat ja menivät korkealla ja leveästi taivaalla.

Faaraon armeija katseli tätä pitkään itsensä kuninkaan kanssa. Tämä tapahtui päivällisen jälkeen. Sitten nämä tulirenkaat nousivat vielä korkeammalle ja suuntasivat etelään. Sitten taivalta putosi kaloja ja lintuja. Koskaan ei miesmuistiin ole täällä maan pinnalla nähty näin merkittävää ilmiötä.. ja faarao käski tuoda suitsukkeita solmiakseen rauhan maan kanssa.. ja faarao käski kirjoittaa muistiin Elämän Talon kirjoihin mitä oli tapahtunut, jotta kaikki tulevat sukupolvet muistaisivat sen."