S i s ä l t ö

Atlantis - Egyptiläinen Esoteerinen Koulu
( Opettaja Ida Di Donato )

EGYPTIN KOULU
( Opettaja Ida Di Donato )

K I R J A T:
HINDU TRADITION
LEIMAUTUMINEN GIORGIO BONGIOVANNI
UFO: ETERNAL TOTUUS
Mielipiteitä yhteyttä avaruusalusten ja
kosmisten veljien  
VILJAPELTOKUVIOT

 

Haastattelu: Ida di Donato
( Paolo Buttiglieri )

 

Ida Di Donato on näkyvien ja näkymättömien (toisten maailmojen veljien) maailmoiden kanava, joka jo monien elämiensä aikana on palvellut egyptiläis- atlanttilaista vihkimysperinnettä. Jouluna vuonna 1988, kertoo Ida Di Donato, tajusin olevani kanava. Olin tullut pisteeseen, missä toivoin voivani antaa elämäni toisten auttamiseksi, ilman että olisin kuvitellutkaan tietäväni miten olisin sen tehnyt. Olen aina etsinyt Jumalaa, kysynyt kuka olen ja mistä tulen. Ensin etsin Jumalaa käyttäen turhaan järkeäni, kunnes lopulta löysin keinon. Ensi kertaa nukuin jouluaaattona yksin kotonani. Olin 33 –vuotias, eronnut ja asuin Roomassa 9-vuotiaan tyttäreni kanssa.

Tuona jouluaattona hän oli poikkeuksellisesti isovanhempiensa luona. Olin nukkumassa, kun heräsin siihen että asuntoni valot syttyivät ja sammuivat, kuin joku olisi leikkinyt katkaisijalla. Kun laskin jalat lattialle, valot jäivät palamaan ja samanaikaisesti televisio, joka oli ollut suljettu, meni päälle ja pois päältä itsekseen. Uteliaana ja säikähtäneenä istuin television ääreen. Samassa alkoi elokuva faaraoiden ajan Egyptistä (Sinuhe egyptiläinen. suom. huom.) Katsoessani elokuvaa, huoneeseen tulvi violetti valo, jossa oli violetinsinisiä välähdyksiä jotka yhdistivät huoneessa olevat esineet. Yhtäkkiä tunsin nousevani sohvalta metrin korkeudelle lattiasta ja tämä pehmeä, sanoinkuvaamaton voima asetti minut alas ilman painetta. Sillä hetkellä näin lattialle piirtyvän Daavidin tähden. Valkoiselle tähdelle (toinen, musta oli sammunut) ilmestyi kolme palavaa kynttilää kulmiin. Tämä voima, jatkaa Ida, vei minut valkoisen kolmion keskelle ja asetti minut kontilleen kämmenet maata kohti.

Hetken kuluttua se nosti minut seisomaan ja tunsin, miten sekunnin murto-osassa energia kävi lävitseni jaloista päähän. Sydämen kohdalla se laajeni sivuille, mikä tuntui siltä, kuin minulla olisi ollut siivet. Tunsin leijuvani universumissa niinkuin käärme. Kaiken tämän tapahtuessa itkin, itkin kauhuissani. Sitten oikealle puolelleni ilmaantui kaksi metriä pitkä olento, jolla oli antiikin egyptiläisen vaatteet. Hänen päänsä muuttui jatkuvasti, enimmäkseen toistui haukan, sitten ihmisen ja koiran pää. Hänen ihonsa oli tumman punertava ja yllään hänellä oli valkoinen polvien alapuolelle ulottuva hame. Hän kantoi koruja, joihin oli kaiverrettu jumalaisen tietouden symboleja. Seinälle hänen taakseen ilmestyi olentoja muilta planeetoilta, jotka avustivat tätä ”rituaalia”.

Lopulta energia poistui ja istuin kirjoituspöytäni ääressä, kun kaikista pääni aukoista tuli vettä. Sitten sisäinen - ei miehen, eikä naisen- harmoninen ääni, kehoitti minua kirjoittamaan, koska tuo työ ei ollut minulta kielletty. Käteni, joka oli muuttunut violetiksi valoksi, kirjoitti automaattisesti. Atlantiksesta lähtöisin oleva entiteetti oli nostettu jumalan asemaan Egyptissä haukka Horuksen nimellä. Yön aikana, hänen valvoessaan vierelläni punaisen haukan muodossa, näin itseni Atlantiksesta ja Egyptistä lähtöisin olevana papittarena. Seuraavana aamuna heräsin antiikin Egyptin laulujen soidessa päässäni. Roomassa kävellessäni kuulin äänen päästäni, joka kysyi halusinko kantaa muiden taakat.