S i s ä l t ö

Atlantis - Egyptiläinen Esoteerinen Koulu
( Opettaja Ida Di Donato )

EGYPTIN KOULU
( Opettaja Ida Di Donato )

K I R J A T:
HINDU TRADITION
LEIMAUTUMINEN GIORGIO BONGIOVANNI
UFO: ETERNAL TOTUUS
Mielipiteitä yhteyttä avaruusalusten ja
kosmisten veljien  
VILJAPELTOKUVIOT

 

Referoin sanomalehdestä "La Sicilia"
23.9.1958 otsikon ja neljän palstan

 

Alaotsikon: "vielä erityinen tapaus , jolle ei löydy selitystä. New Yorkissa seitsemän vihreäihoista miestä. Pitkiä, notkeita, täysin toistensa kaltaisia, älykkään näköisiä ja vakavakasvoisia, kummallisesti pukeutuneita. He eivät vastanneet haastattelijalle ja hävisivät sitten eri suuntiin." Tekstissä kerrotaan, miten seitsemän olentoa olivat ilmestyneet New Yorkin keskustaan, missä heidät näki suuri joukko ihmisiä. "...pitkiä, hoikkia, älykäskasvoisia, pukeutuneina ihonmyötäisiin pitkiin housuihin, isoihin, pitkiin takkeihin, joissa ei ollut nappeja ja hihat, joiden alta paljastuivat leveät tummat kalvosinnapit, ylsivät kyynärvarteen asti. Rinnassa heillä oli vinoneliön motoinen leikkaus joka korosti valkoisia käsittämättömiä lukuja ja päässään he kantoivat kypärää, jossa oli jäykkä ja sileä lippa.

Tällainen pukeutuminen olisi jo riittänyt ohikulkijoiden mielenkiinnon herättämiseksi. Mutta heidän ihonvärinsä, vihreä, voimakas ja valoisa, teki heistä ilmiömäisiä. Vähemmän ilmiömäistä ei ollut heidän yhdennäköisyytensä. Ihmiset tuijottivat ja haastattelivat heitä, mutta nämä oudot olennot jatkoivat matkaansa tehden tilaa itselleen ankaralla vaikuttavuudellaan ja levollisuudellaan. Kaikkein uteliaimmat liimautuivat heidän kylkiinsä ja pommittivat heitä kysymyksillään ja lopuksi yrittivät estää heitä etenemästä ja tarttua heihin kiinni. Mutta nämä seitsemän tekivät harhautusliikkeen ja välttivät täten uteliaiden tungettelut. Sillä hetkellä kuultiin poliisin sireeni, ja samassa nämä seitsemän lähtivät eri suuntiin ja, juoksematta onnistuivat hävittämään jälkensä. Keitä he olivat?"

Tämä oli yhteenveto artikkelista, jota muut lehdet eivät todennäköisesti olleet uskaltaneet julkaista. Mutta uutinen oli tosi, sain siihen vahvistuksen Yhdysvalloista. Jälleen kerran oltiin siis onnistuttu salaamaan koko maailman yleiseltä mielipiteeltä näin tärkeä tapahtuma! Varmasti "suunniteltu" mielenilmaus tuona erityisen vaarallisena aikana: sekä stratosfäärissä tehtävien atomikokeiden (Argus -projekti), että kaukoidän syttymässä olevan tilanteen vuoksi. Todellakin syyskuun lopulla lehdistö alkoi taas uudelleen puhua lentävistä lautasista..