S i s ä l t ö

Atlantis - Egyptiläinen Esoteerinen Koulu
( Opettaja Ida Di Donato )

EGYPTIN KOULU
( Opettaja Ida Di Donato )

K I R J A T:
HINDU TRADITION
LEIMAUTUMINEN GIORGIO BONGIOVANNI
UFO: ETERNAL TOTUUS
Mielipiteitä yhteyttä avaruusalusten ja
kosmisten veljien  
VILJAPELTOKUVIOT

 

Kurssilaisen kokemus

 

Tervehdys ystävät!

Täällä Oulussa vieraili äskettäin uskomaton, aivan ihana nainen Italiasta nimeltään Ida di Donato. Hänen elämäntehtävänsä on paluttaa mieliimme Atlantis-Egyptin aikojen parantajien oppeja muistimme kätköistä. Ne todellakin ovat meidän usean muistissa, sillä osa meistä on ollut tuona aikana pappeja ja papittaria Atlantis-egyptin seuduilla. Tällä kahden viikonlopun tiivillä käytännön kurssilla palautetaan mieliin ja opetellaan taas uudelleen erilaisia parantamisen tekniikoita.

Ida on tulossa seuraavan kerran suomeen oletettavasti keväällä. Piakkoin saamme selville, mikä on tarkempi ajankohta. Teillä on nyt mahdollisuus saada Ida opettajaksenne kahdeksi viikonlopuksi tai neljäksi arkipäiväksi (aamusta tai iltapäivästä alkaen). Huomatkaa nettikirja joka kannattaa lukea ennen kurssillemenoa. Sitten vain parinkymmenen henkilön porukka kasaan ja sopiva kurssitila kiikariin (voimme auttaa näissä), niin yritämme järjestää Idan paikalle!

Tässä erään kurssilaisen kokemuksia: “Aikaisemmin en ole nähnyt auravärejä, nyt näin joitakin värejä ja opin käyttämään kolmatta silmääni enemmän “katsomisessa”. Se oli hyvin kiinnostavaa, testasin sitä heti eräässä tilaisuudessa... Heilurin ja kivien ja vuorikristallien käyttö kehon tukoksien ja sairauksien diagnosoimisessa ja parantamisessa olivat minulle mieleisiä. Itse sain olla hoitopöydällä yli tunnin ja se oli kyllä aivan älyttömän hieno ja voimakas kokemus.

Alimmat chakrani avattiin ja palautettiin omalle toimintatasolleen ja se aiheutti moninaisia ihmeellisiä ja hämmästyttäviä tuntemuksia kehossani, ja lopulta kun palailin takaisin, tajusin että olin ihan oikeasti ollut siellä jossain, pyramidissa hoidettavana. Yritän täällä saada ryhmän kasaan joka kuukausi harjoittelemaan näitä tekniikoita toistemme kanssa. Kurssilla oli myös telepatia ja pykomertia osio, joista viimeksi mainittu oli todella hämmästyttävä! Hyvin monella kurssilaisella esineistä nähdyt asiat olivat 80 %:sti oikein (etukäteen emme tienneet kenen esine on)!

Miten tämä kurssi eroaa muista kursseista, joilla olen ollut? Käytäntö. Ida ei tukeudu teoriaan niinkuinme olemme siihen oppineet koulun penkillä, hän puhuu suoraa universaalia tietoa ykseydestä, rakkaudesta, kolmannen silmän käyttämisestä, tsakroista, väreistä... Tämä tieto ei suurimmaksi osaksi ollut uutta minulle, mutta mikä sen erottaa muista kursseista on se kuinka sain kokeilla itse näitä oppeja heti käytännössä, se näkökulma on aivan toisenlainen, hyvin syvä ja täynnä muinaista energiaa ja valoa, luultavasti Ida välitti kauttaan meille tätä vihkimystä. Yleensä tämä kurssi yhdisti ja selkeytti jo aiemmin oppimaani sellaisella tavalla jota en osaa selittää, se täytyy jokaisen kokea itse!